Ходили сме на концерт на Deep Purple и то не само

...
Ходили сме на концерт на Deep Purple и то не само
Коментари Харесай

Какво ще правят Deep Purple в село Могилово

Ходили сме на концерт на Deep Purple и то освен един път, само че признаваме си, същинско наслаждение е човек на ги слуша онлайн. Затова и този път няма да ги пропуснем в границите на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley. Поредното издание на фестивала ще се организира сред 12 и 14 юли 2024 година в село Могилово, община Чирпан.

Известна като една от най-трудолюбивите групи в историята, Deep Purple не престават да издават албуми и да вършат международни турнета от основаването си през 1968 година насам без особена отмора.

Продали повече от 100 милиона албума и пълнили международни арени в продължение на десетилетия, не е чудно, че авторитетната  английска радиостанция Planet Rock разгласи групата за " петата най-влиятелна група в историята ". На Световните музикални награди през 2008 година групата получи и премията " Легенда ", а през 2016 година беше включена в Залата на славата на рокендрола.

От през днешния ден, 13 октомври, в продажба са и стеснен брой еднодневни билети за 14 юли, в който ден на сцената ще се качат Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Ейри и Саймън Макбрайд. Те са на цена от 120 лв.. След като се изчерпят, няма да бъдат пускани повече еднодневни билети за деня. Тридневен билет е 180 лева. в мрежaта на Ивентим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР